ÇIKRIK İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.35 - 16.15
Servis Bilgisi: HER SAAT BAŞI
Taban-Tavan Puan Bilgileri: YOK
Okulun Sınav Başarı Durumu: YOK
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: YOK
Sportif Etkinlikler: ÇEŞİTLİ TURNUVALARA KATILIM SAĞLAMAKTAYIZ
Bilimsel Etkinlikler: TUBİTAK 4006
Proje Çalışmaları: ADAP, EKAP , TUBİTAK
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: YOK
Kontenjan Bilgileri: YOK

WEB - https://cikrikiho.meb.k12.tr